Guide
27. december 2017

Den grønne kalender - sådan gør du dine vaner grønnere måned for måned

Vi har lavet den grønne kalender til dig, som gerne vil ændre dine vaner lidt efter lidt. Og den er lige til at printe og hænge op!

2018-skrevet-i-sand - den grønne kalender grøn-forskel
Skal dit 2018 være lidt grønnere? Så læs med i den grønne kalender, hvor vi kommer med idéer til, hvordan du kan gøre dine vaner mere bæredygtige måned for måned.

2017 er ved at være slut, og det betyder for mange, at vi tager vores handlinger og ikke mindst vores dårlige vaner op til genovervejelse. Måske vil du gerne leve sundere eller tilbringe mere tid med familien, eller måske vil du gerne gøre dine vaner lidt grønnere i 2018?

Det sidste kan vi hjælpe med. Følg vores grønne kalender, hvor der er idéer til små, bæredygtige skridt du kan tage måned for måned.

I januar kan du starte ud med at afmelde reklamer – hvis ikke du allerede har gjort det. Der er nemlig 140 kg CO2 at spare om året for en almindelig husstand. Resten af året kan du skrue ned for vandforbruget ved at skifte brusehovedet ud med et vandbesparende, du kan spare strøm ved at købe el-skinner og huske at slukke på kontakten, gå efter elsparepærer eller LED-pærer og kigge efter miljømærkerne, når du handler. Og så kan du afslutte året med at give julegaver, der er lidt grønnere.

Find den grønne kalender på telefonen, når du mangler inspiration, eller print den ud, og hæng den på køleskabet, så du husker de bæredygtige tips hver måned.

For printvenlig udgave af den grønne kalender – klik her

baeredygtig_guide

Den grønne kalender er en hjælp til dig, der gerne vil leve lidt mere bæredygtigt. Hvis du gerne vil vide mere om, hvad bæredygtighed egentlig er, kan du læse med her.

Rigtig godt og bæredygtigt nytår fra alle os på Grøn Forskel.